KAHRAMANMARAŞ / TÜRKOĞLU - Yeşilyöre İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Öğrencilerimiz  40 Hadis, Ezan Okuma, İslam Büyüklerinin hayatlarından kesitleri örnek alma faaliyetlerinin ilkini; Hadis öğrenme etkinliğini, 3 aylar kazanımlarıyla eşgüdümlü olarak gerçekleştirdi. Öğrencilerin yeteneklerinin keşfedilmesine imkân veren, akademik, mesleki, ve ilgi duydukları konulara yönelik sosyal kültürel etkinliklerin ilki olan hadis ezberleme ve birbirleriyle hadis paylaşımı yaparak İmam Hatip ruhuna uygun etkinlik temelli eğitim gerçekleştiriyoruz.

Mrt

"Öğretmenler ve Eğitim Yöneticileri Alanı" faaliyeti kapsamında okulumuzda öğretmen mesleki gelişimi adına yapılan faaliyetin içeriği; Okulda görev yapan idareci ve öğretmenlere yönelik, öğrenciyi doğru tanıma ve tanımlama adına öğrenciyi tanıma teknikleri olarak anket, görüşme, gözlem, problem tarama listesinin doğru kullanımı ve eğitimde önemi konulu toplantı ve bilgi alışverişi gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuzun iç cephesini boyuyoruz.

Şbt

Okulumuzda veli toplantısı gercekleştirdik. Velilerimize katılımları için teşekkür ederiz.

Şbt

Bahcemizi ilkbahara hazırlıyoruz. Eğitim öğretim faaliyetleri ile birlikte sosyal-kültürel etkinliklerde ve toplum hizmeti çalışmalarında akran eğitiminden yararlanılmak amacıyla Şubat Ayı içerisinde havaların ısınmasıyla okulumuz bahçesi bahara hazırlık bakımı öğrencilerimiz tarafından yapıldı. İşkur personelimizle birlikte toplumsal yaşam alanlarının daha güzel hale gelmesi amaçlanmıştır.

Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Alanı olarak verilen bu çalışma öğrencilerimce benimsenerek yapılmıştır.

Okullarca, eğitim öğretim faaliyetleri ile sosyal-kültürel etkinliklerde akran eğitiminden yararlanılarak farklı sınıf kademelerinin akran kaynaşması sağlanmıştır.

Kas

Kasım Kalite Takip Faaliyetleri Kapsamında okulumuz Türkçe Öğretmenleri tarafından düzenli olarak belde kütüphanesinde haftalık okuma çalışması yapılmaktadır.

Ailem

Kas

Okulumuz öğretmenleri bahçeye istinat duvarı örüyor.

Boya işlemi sonuç

Ekm

Beğeni toplayan renk seçimi.

Ekm

Okul çevresinde şaşkınlıkla takip edilen çalışmalar Maaşallah dedirtti.

Ekm

İsa Çınarlıdere Kurumumuzdaki Görevine Başladı.

Ekm

Meslek dersleri ve ibadetlerin ifası

Ekm

Okulumuzun mescit inşatı kısa sürede Okul-Aile Birliği Saymanımız kontrolunde gelen desteklerle tamalandı.

Ekm

Mesleki dersleri tatbik artık daha kolay olacak.