Öğrencilerin millî, mânevî değerlerinin gelişimine katkı sunmak için edebiyat alanında iz bırakan Üstadların beyitlerini yorumlamaları sağlandı.

Öğrencilerde millî, mânevî değerlerinin gelişimine katkı sunmak, şiir ve edebiyat alanında yazılan önemli şairleri tanımalarını sağlamak, edebiyat alanında iz bırakan şiir, kıt'a ve beyitleri okumaları, ezberlemeleri ve yorumlamalarını sağlamak üzere etkinlikler gerçekleştirilir.

Bu doğrultuda okulumuz farklı sınıf kademelerinden öğrencilere şiir okuma ve ezberleme etkinliği gerçekleştirildi. Duyguların su olup aktığı, rüzgar olup estiği, Üstadlların yüreğe dokunan mısraları öğrencilerin yeteneklerini keşfetmelerine kapı araladı.

Kalite Takip Sisteminin bu etkinlikleri öğrencilere değer yargılarını hatırlatmasının yanı sıra okula karşı olumlu tutum geliştirmesi daha güzel oldu.

İmam Hatipli olmak gönül insanı olmaktır. Milli ve manevi değerlerine sahip çıkacak gençlerin, gönül insanlarının tesellisi, Edebiyatın Ustalarının, Üstadlarının yüreklerinden dökülen mısralarıyla teselli bulmaktır. Okunan şiirler insanın gizil güçlerini bir nebze farketmesine bir vesile olduysa ne mutlu...

25-05-202225-05-2022

25-05-202225-05-202211-05-2022