KAHRAMANMARAŞ / TÜRKOĞLU - Yeşilyöre İmam Hatip Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Edebiyatın ustalarının gönüllerinden dökülen mısralar dile geldi.

May

Öğrencilerde millî, mânevî değerlerinin gelişimine katkı sunmak, şiir ve edebiyat alanında yazılan önemli şairleri tanımalarını sağlamak, edebiyat alanında iz bırakan şiir, kıt'a ve beyitleri okumaları, ezberlemeleri ve yorumlamalarını sağlamak üzere etkinlikler gerçekleştirilir.

Bu doğrultuda okulumuz farklı sınıf kademelerinden öğrencilere şiir okuma ve ezberleme etkinliği gerçekleştirildi. Duyguların su olup aktığı, rüzgar olup estiği, Üstadlların yüreğe dokunan mısraları öğrencilerin yeteneklerini keşfetmelerine kapı araladı.

Kalite Takip Sisteminin bu etkinlikleri öğrencilere değer yargılarını hatırlatmasının yanı sıra okula karşı olumlu tutum geliştirmesi daha güzel oldu.