Öğrencilerin ilgi, istidat ve kabiliyetlerinin keşfedilmesi için resim yapma ve şiir okuma etkinlikleri yapılmaktadır.

Öğrencilerin ilgi, istidat ve kabiliyetlerinin keşfedilmesi, etkili rehberlik ve doğru yönlendirme yapmak eğitimin vazgeçilmezi. Bizler öğretmenleri dahi ummadık öğrencilerden farklı yetenkleri gördükçe mutlu olduk. Değer yargılarını pek umursamaz sandığımız öğrencimizin çok güzel şiir yorumladığını görmek eğitimin yaşam boyu devam eden ve yenileme ihtiyacını anladık.

Etkili rehberlik ve yetenek taraması adına resim çalışmalarını hızlandırıp sergi açacağız. Edebiyat alanı hakeza diğer bir Kalite Takip sistemi projesi olarak bu alanı destekledi. Spor vazgeçilmezleri olsa da bu alanda Müdürlüğümüzün Yetenek Tarama Sınavına gönderek öğrencimiz olmamasına üzüldük.

Mesleki derslere kaabiliyeti olanlar cübbeyi giyip tilavet yapması ve her braş öğretmeninin Rehberliği takdire şayandır.

Oklumuzun misyon ve vizyonu gereği sürekli yenilik ve kendini yenilemenin yolu yetenkleri doğrultusunda öğrencileri etkinliklere yönlendirmek ilk vazifemizdir.

25-05-202225-05-202225-05-202225-05-2022

Yayın: 25.05.2022 - Güncelleme: 25.05.2022 11:13 - Görüntülenme: 221