Yeşilyöre İmam Hatip Ortaokulu

Yeşilyöre Mahallesi Fırın Sokak No 1 Türkoğlu/ Kahramanmaraş
Vizyon
Eğitim öğretim ortamları ve yetiştirdiği öğrencilerin nitelikleri ve başarısı ile ilköğretimde lider ve örnek okullar arasında olmak .
Misyon
Milli Eğitim genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, çağa ayak uydurabilen, problem çözme becerisine sahip, evrensel değerleri benimseyen bireyler yetiştirmek, bireylere yönelik çalışmalarda sürekliliği sağlamak ve oluşturduğu modellerle bireyin toplumun yaşam kalitesinin yükseltilmesi amacıyla mevcudiyet gösterdiği tüm alanlarda kaliteli eğitim öğretim hizmetleri sunan, verimliliği esas alarak bilgi teknolojisi kullanımına önem veren bireyler yetiştirmektir. Personelimizin, öğrencilerin mutluluğunu, personelimizin karar süreçlerine katılımını esas alan, kültürel mirastan güç alıp geleceğin bilgi toplumuna ulaşmak için enerjisini en iyiye odaklayan, mutlu ve sağlıklı bireyler için varız.
Saatler
PAZARTESİ BAŞLAMA : 08.00 BİTİŞ : 16.00, DİĞER GÜNLER BAŞLAMA : 08.00 BİTİŞ : 15.05
KALORİFER- KÖMÜR
İNGİLİZCE- ARAPÇA
Ulaşım
YEŞİLYÖRE MAHALLESİNE ULAŞIM, KAHRAMANMARAŞ´TAN BELEDİYE OTOBÜSÜ, TÜRKOĞLU´NDAN KÖY SERVİSLERİYLE SAĞLANMAKTADIR.
Servis Bilgisi
ŞEHİR MERKEZİNE ÖĞRETMEN SERVİSİ VARDIR. TOPLAM 75 ÖĞRENCİMİZİN 50 TANESİ TAŞIMALI EĞİTİM KAPSAMINDADIR.
KÖY/ BELDE OLARAK GEÇMEKTEDİR.
KAHRAMANMARAŞ : 33 KM TÜRKOĞLU : 12 KM
TÜBİTAK Bilim çalışmaları yapılmıştır.
Şehit Erkan İMALI Kütüphanesi açılmıştır.