Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Mesleki Uygulama Çalışmaları

İmam Hatip Ortaokullarının mesleki dersleri tatbik çalışmaları kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Mehmet Akif BAYANA tarafından mescidde Mesleki uygulamaya katılacak öğrencilerin mesleki hazırbulunuşluklarını desteklemek amacıyla Fatiha sûresi, namaz sureleri Yasin-i Şerif ve Aşırlar üzerinde çalışma yapılmıştır. Bu sûreleri cuma namazında okuyabilecek kadar mahreç ve tecvit kurallarına göre okuyabilmeleri sağlanır.

Okulumuz vizyon ve misyon hedefleri doğrultusunda yapılan mesleki tatbik çalışmaları heyecanlı bir ortamda gerçekleşti. Öğrencilerin cübbe ve sarık ile kendini mesleki havada hissetmeleri motivasyonlarını arttırıcı etki etmiştir. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimiz değerli etkinlikleri Kalite Takip Sisteminin beklentileri doğrultusunda olmuştur. Mesleki uygulamaya katılacak öğrencilerin mesleki hazırbulunuşlukları desteklemek amacıyla mescitte namazda tadili erkan ve zammı sure ezberleri dinlendi.

10-05-2022

10-05-202210-05-2022