Bilim, medeniyet, hikmet, dünyamızdan önde gelen şahsiyetlerin portre ve örnek hayatları koridorda kültür, medeniyet, köşesine asıldı.

Uygun mekanlarda İslam Medeniyeti Koridoru oluşturma etkinliğini öğrencilerimizin hikmet dünyasına katkı sunacak şekilde maneviyatımıza ve düşünce hayatımıza örnek, önde gelen şahsiyetlerin portre ve örnek hayatları asıldı. Öğrencilerimizin sürekli geçtiği mekan tercih edilerek, gizil öğrenmeye uygun k hale gelen ortamdan amaçlanan merak etme araştırma ve okumayla hikmet dünyamızı aydınlatan şahsiyetleri örnek alaması ümid edilmekte.

14-03-2022
Bilim Medeniyet Sanat Spor dünyamızın önde gelen örnek şahsiyetlerini ilgi istidat ve kabileyetleri doğrultusunda örnek alma hedefi doğrultusunda, hikmetdünyamıza ışık tutan şahsiyetlerin hayatlarını konu alan koridor ve sokak oluşturma etkinliği kapsamında okulumuxda islam ve tasavvuf büyüklerinin hayatları ve portreleri asıldı. Amaçlanan öğrencilerin merak ve ilgisini çekme ve derste destekleyici olarak konunun yan kazanım olarak verilmesi ve koridordan geçişte gizil öğrenmenin gerçekleşmesidir.14-03-202214-03-202214-03-2022

Yayın: 14.03.2022 - Güncelleme: 14.03.2022 15:47 - Görüntülenme: 214